ОБАВЕШТЕЊЕ И МОЛБА

ОБАВЕШТЕЊЕ И МОЛБА...Овај блог је јаван и доступан под уобичајеним условима свима на свету - до даљњег. Али не и неки други делови Сазвежђа нису. Заштићени су, приватни — највећи део По.Рт.Ала. Ко има приступ? Заштићеним, и, можда, најзанимљивијим деловима По.Рт.Ала? Претплатници.Сарадници.Добротвори...Власник. За све остале - приступ није дозвољен. Као утеха, за понеке од оних којима је "Сазвежђе Заветина" остало у лепој успомени, власник је допустио (до краја текуће године) слободан приступ једном мањем броју веб-сајтова уз подршку GOOGLa. - Ова одлука је неопозива. Молимо вас да нам не пишете и не тражите дозволе.

Видети више


Библиотека ПРОТОТИПА

Библиотека ПРОТОТИПА
СУРБИТА(р) ~ прототип слободне и бескрајне енциклопедије "Заветина"

Translate

Претражи ову, и друге незаштићене, јавне локације По.Рт.Ала

ЗАВЕТИНЕ+

ЗАВЕТИНЕ+
ЗАВЕТИНЕ+ Нова серија књижевног листа.Уредници Мирослав и Александар (ЛУКИЋИ) - (2019 - )

Посећеност

(006) Архив УКАЗИВАЊА и ПРИКЉУЧЕНИЈА ~ ПРЕПЕВИ >

(006) Архив УКАЗИВАЊА и ПРИКЉУЧЕНИЈА ~ ПРЕПЕВИ >
неуспела мисија "САЗВЕЖЂА З"?

петак, 26. фебруар 2016.

Пророчанства, Алоис Ирмајер (001)


Огромна војска са истока заузеће Европу, Трећи светски рат почеће 2016. године

 
Алоис Ирмајер је познати немачки визионар који је рођен 1894. године у Зигсдорфу. Умро је 1959 године и иза себе оставио бројна пророчанства која се у наше време убрзаним темпом остварују.
Овај видовњак је погодио да ће избити рат на Косову и Метохији, а у детаље је предвидео и хаос који је Немачка спроводила у Другом Светском рату. Било му је довољно да види само једну фотографију и одмах је непогрешиво говорио о томе да ли је то лице још живо или не. Политичари су га често молили за савете.
Алоис Ирмајер је моћ визионарства добио са једним чудом. Био је немачки војник у Првом Светском рату на фронту у Русији. Тамо је четири дана гладовао док га нису нашли саборци. Након тога је приметио да је јако често видео неке слике. Са годинама су му визије биле све јаче и јаче. Ово су неке његове најзначајније предикције.
Париз ће да буде у пламену (Куће ће да горе).
Грађански рат ће избити после финансијске кризе у Немачкој, Француској и другим европским земљама.
Криза на Блиском Истоку ће проузроковати стационирање великог броја војних трупа.
Неће бити разлике између зиме и лета.
Папа ће да побегне из Ватикана.
Осим тога, пророчанство Алоиса Ирмајера је записао да ће 2016. године почети Трећи Светски рат. Као почетак тог хаоса навео је избегличку кризу. Доћи ће до финансијског колапса у Европи који ће изазвати грађански рат у Немачкој, Француској и другим земаљима Европе.
Ирмајер је рекао да ће рат почети у једној ноћи, сви ће се изненадити. Овај визионар је навео да ће једна огромна војска са истока кренути на Европу и да ће та војска веома брзо заузети доста територије старог континента и то само за три недеље. Такође је упозорио да ко буде удисао „прашину“ умреће у најгорим боловима. Пуно људи ће погинути од те „прашине“.
Алоис је такође рекао да ће се користити атомско/хемијско оружје у том рату, па се прашина коју спомиње односи на последице разорних експлозија. Ирмајер је најавио да ће велики рат почети на Блиском Истоку, али и да ће се на једној конференцији за мир, која ће се одржати на Балкану, десити атентат на већу рангирану политичку личност. Атентат ће извести „мали црнац“. После тога ће наследник те убијене политичке личности објавити рат Русији.
Ирмајер је чак навео и редослед неких догађаја:
1. Губљење вере.
2. Велики утицај сатаниста, на пример геј-бракови.
3. Велики број страних избеглица које улазе у Европу.
4. Јака инфлација.
5. Новац ће изгубити све више своју вредност.
6. Револуција у Немачкој.
7. Напад Руса на Европу преко ноћи.
Много тога се већ испунило…
     = извор МАГАЗИН

1 коментар:

  1. Pa ne znam da li je Irmajer viese prorekao nego Verica Obrenovic ili svi ti drugi "Proroci" i koliko moze da se veruje u to?? Svako je tu nesto uvelicao ili izmislio.....Isto je tako i sa Nostredamusom....i njegova prorocanstva mogu da se protumace kako kome treba.....sta ce doci, doci ce!!
    Od sudbine joas niko nije pobegao...Pa cemu da se uznamirujemo sa necim sto ce mozda biti...a ne mora!!!
    Ima vaznijeg u zivotu a to je sam ZIVOT, i svakako ono sto je najvaznije prorocanstvo ili ne..a to je LJUBAV!!
    Ko ne zaboravi voleti svog bliznjeg, njemu prorocanstva ne mmogu nista!!!!

    ОдговориИзбриши

ЛИТУРГИЈА