ОБАВЕШТЕЊЕ И МОЛБА

ОБАВЕШТЕЊЕ И МОЛБА...Овај блог је јаван и доступан под уобичајеним условима свима на свету - до даљњег. Али не и неки други делови Сазвежђа нису. Заштићени су, приватни — највећи део По.Рт.Ала. Ко има приступ? Заштићеним, и, можда, најзанимљивијим деловима По.Рт.Ала? Претплатници.Сарадници.Добротвори...Власник. За све остале - приступ није дозвољен. Као утеха, за понеке од оних којима је "Сазвежђе Заветина" остало у лепој успомени, власник је допустио (до краја текуће године) слободан приступ једном мањем броју веб-сајтова уз подршку GOOGLa. - Ова одлука је неопозива. Молимо вас да нам не пишете и не тражите дозволе.

Видети више


Библиотека ПРОТОТИПА

Библиотека ПРОТОТИПА
СУРБИТА(р) ~ прототип слободне и бескрајне енциклопедије "Заветина"

Translate

Претражи ову, и друге незаштићене, јавне локације По.Рт.Ала

ЗАВЕТИНЕ+

ЗАВЕТИНЕ+
ЗАВЕТИНЕ+ Нова серија књижевног листа.Уредници Мирослав и Александар (ЛУКИЋИ) - (2019 - )

Посећеност

(006) Архив УКАЗИВАЊА и ПРИКЉУЧЕНИЈА ~ ПРЕПЕВИ >

(006) Архив УКАЗИВАЊА и ПРИКЉУЧЕНИЈА ~ ПРЕПЕВИ >
неуспела мисија "САЗВЕЖЂА З"?

недеља, 3. април 2016.

Планери светских ратова - Илуминати

(Одломци из Пикеовог писма)
„Први Светски рат мора бити остварен како би омогућио Илуминатима да збаце с положаја моћи руске цареве и тиме Русију учине тврђавом атеистичког комунизма. Разилажење и неслагање између британског и немачког царства, узроковано агентима Илумината, биће узето као повод за тај рат. На крају рата успоставиће се комунизам како би се преко њега уништиле и друге владе и ослабио утицај религија.“
Тајна полиција Србије током 19. века
Познаваоци историје препознаће да су политички савези Енглеске с једне стране и Немачке с друге (сковани између 1871. и 1898. г. од стране Ота фон Бизмарка, су-заверника Алберта Пикеа), били инструмент за произвођење првог светског рата.
„Други Светски рат биће подстакнут искориштавањем разлика између фашиста и политичких циониста. Тај рат треба би требао за последицу да има уништење нацизма, те јачање ционизма у тој мери да омогући успостављање суверене државе Израел у Палестини.
Током другог светског рата међународни комунизам мора постати толико јак да буде противтежа хришћанству, које ће бити обуздано и држано у позадини све до момента када ће се употребити за коначну социјалну катаклизму.“
Након другог светског рата, комунизам је ојачао у толикој мери да може да преузме слабије владе. На потсдамској конференцији 1945.године, Труман, Черчил и Стаљин су једноставно предали велики дио Европе Русији, док је на другој страни света заоставштина рата с Јапаном помогла да талас комунизма продре у Кину.
„Трећи светски рат мора бити подстакнут искориштавањем различитости, проузрокованих „агентуром Илумината“, између политичких циониста и вођа исламског света. Рат треба да буде вођен на такав начин да се Ислам (муслимански арапски свијет) и политички Ционизам (држава Израел) међусобно униште.
У међувремену, остале нације, ће се још једном поделити по том питању, биће присиљене да се боре до тачке потпуне физичке, моралне, духовне и економске исцрпљености… нахушкаћемо нихилисте и атеисте; испровоцираћемо огромну социјалну катаклизму која ће својим страхотама народима јасно показати учинак потпуног атеизма, извор дивљаштва и најкрвавијег превирања.
Тада ће широм света грађани, принуђени да се бране од револуционарних светских мањина, истребиће уништаваче цивилизације, и гомиле, разочаране хршћанством, чији ће деистички дух од тог тренутка бити без смера и циља, жудећи за идеалом, али не знајући на шта усмерити своје обожавање, примиће истинско светло кроз универзалну објаву чистог Луциферовог наука који ће напокон бити изнесен пред јавност.
Та ће објава бити резултат општег реакционарног покрета који ће уследити након уништења и хршћанства и атеизма, оба истовремено побеђена и искорењена“ , стоји у писму.

“Рат се састоји у томе да се људи, мада једни друге не познају, међусобно убијају на заповед људи који се врло добро познају, а узајамно се не убијају“,  рекао је Алберта Ајнштајн који је у пар сажео читаву заверу која се надвила над човечанством, зато што смо ми то допустили!
        
      (Преузето: Шта то пише у масонском писму?)

Нема коментара:

Постави коментар

ЛИТУРГИЈА